x

Dovoljno je karijera drugima napravila, vrijeme je za njenu! Svjetski nastup Lune Đogani: Kao da si na sceni cijeli život! (VIDEO)

Ubjedljivo najiščekivaniji nastup na Zadrugoviziji jeste performans Lune Đogani uz Nikolijinu numeru "Alkohola litar". Da iver ne pada daleko od klade potvrdio je i sam žiri. Luna osim što je pokidala pjevanjem i plesnim pokretima, sve pohvale je zaslužila i na račun kreativnosti, budući da je cjelokupni nastup njena ideja. Đoganijeva je na oduševljenje publike u studiju, žirija, kao i gledaoca, priuštila pravi svjetski nastup, a energije na bini nije manjkalo. Scena je voli, složio se žiri, a blogerka je ovim nastupom ponovo dobila zeleno svjetlo kada je u pitanju ideja da se bavi muzikom. Pohvale od strane žirija su pljuštale sa svih strana. 


- Luna je svojim iskustvom koje ima od malih nogu uz roditelje,  izdominirala na sceni. Ovo je bio nastup profesionalne pjevačice, ne nastup amatera.  Ovo je bio nastup nekog kao da je na sceni cijeli život. Pjesma je dobar izbor, prema tvojim glasovnim mogućnostima, gdje si se odlično snašla - rekao je Čeda Čvorak, koji je potvrdio kako se Luna uz roditelje od malih nogu zanimala za muziku. 


Naravno, bilo je tu i zlata vrijednih savjeta. Tako je Zorica Radulović, novinarka Srpskog telegrafa mudro poručila Đoganijevoj: 

- Ovo je tvoje veče. Scena te jednostavno voli. Mislim da si dovoljno karijera drugima napravila, krajnje vrijeme je da napraviš svoju. 

Maja Nikolić, iako poznata po oštrim komentarima pohvalila je Lunin talenat i dala joj vjetar u leđa kako treba da se bavi onim čime očigledno jako dobro vlada. 

- Iver ne pada daleko od klade. Za sve koji ne znaju, Luna je pjevala uživo i svaka čast. Ovo je do sada tvoj najbolji nastup. 


Sandra Afrika je poručila Luni kako ima svu njenu podršku i da nastavi dalje. Nada Topčagić joj je poručila kako je karijera pred njom i da je ljepotica za kojom treba da svi jure. "Cijeli svijet je tvoj, glavu gore", rekla joj je Nada. 


Da je Lunin nastup daleko iznad svih pokazuju i prve brojke na YouTube-u. Naime, sat vremena po objavljivanju klipa na oficijalnom YT kanalu Zadruge, nastup Lune Đogani je imao ubjedljivo najviše klikova (preko 70.000). Kako stvari stoje, Luna će tek da osvaja muzičku scenu.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.