x

postavio užasan komentar

Dr Ignjatović izvrijeđao i osudio potez glumice Milene: Zgrozio Srbiju! Oglasila se Ljekarska komora, neki i dalje ćute!

Ljekar Igor Ignjatović podigao je prašinu u javnosti osudom Milene Radulović, glumice koja je optužila učitelja glume Miku Aleksića. Hirurg i klinički asistent na Medicinskom fakultetu napisao je na svom Fejsbuk profilu brojne uvrede, a tim povodom su za Telegraf.rs iz Ljekarske komore Srbije na  pitanja odgovorili da najoštrije osuđuju svaki vid diskriminacije.

- Ljekarska komora Srbije, u skladu sa Hipokratovom zakletvom, najoštrije osuđuje rasnu, vjersku, spolnu, nacionalnu, klasnu, političku i svaku drugu vrstu diskriminacije, kao i svaki vid ponašanja, koji za cilj ima uznemiravanje, vrijeđanje i omalovažavanje pojedinaca ili određene grupe - rekli su za Telegraf.rs iz Ljekarske komore Srbije.

Objava napisana na društvenoj mreži svakako da je uznemirila, vrijeđala i omalovažavala Milenu Radulović i ne samo nju, već i njene roditelje, kao i sve druge žrtve zlostavljanja.


Isto to je učinila i svim žrtvama bilo kog oblika zlostavljanja od kojih su mnoge ćutale baš zbog straha da će javnost da ih osudi da su one krive i da su "same to tražile". Takođe je objava potresla i one koji nisu žrtve.

- Ihhhh… pa, j.t, "silovana", sa 17? Ma idi u četiri p...e materine, ako si bila s..ovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100 odsto BILO) onda si samo još jedna mala dr.ca, a Mika baraba!! I to je sve… tjerajte se u k...c! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju - napisao je Ignjatović na Fejsbuku.


Povodom njegove objave povela se polemika na društvenim mrežama što je Igor Ignjatović "iskoristio" da opet izrazi svoje naredno mišljenje.

Ljekar je za Blic počeo da umanjuje težinu onoga što je napisao. Pokušavao je da se izvadi na zaboravnost i "žutu minutu".

- Generalno ja često razmišljam na drugačiji način. Ne baš tako kao što sam napisao. Ne znam šta mi je bilo. Meni bi više odgovaralo da poslije 20 godina dobrog iskustva sa pacijentima i studentima, vi zaboravite to što je napisano. Znate koliko ima interesantnijih stvari o kojima može da se piše, a ne to. Ja se stvarno ne bih više bavio time. Ostavite tu priču na miru. Značilo bi mi baš - kazao je za Blic doktor i klinički asistent.


Doktor je nastavio sa pravdanjem.

- Ja kada sam pogledao to, ja nisam mogao da vjerujem da sam takve riječi uopšte napisao. Bio sam šokiran. Stvarno ne znam kako se dogodilo da tako nešto napišem. Imamo svi neke stvari u životu kada nisi baš i kada ti se sve skupi, onda mi je došla žuta minuta i eto napisao sam to - pravdao se doktor.

Na pitanje kako može da se ne seća i kakva je to "žuta minuta" ili je bio pod dejstvom nekih sredstava ljekar je odgovorio da nije to napisao zbog kafane.

- Ne znam kako se dogodilo. Ma nije od kafane. Nemam običaj da tako pišem - kazao je doktor.

Ljekar koji je postom izvrijeđao nečiju djecu, njihove roditelje i poslao krajnje netolerantnu poruku međutim, kaže, da bi sve to što je on pisao trebalo zaboraviti, jer je on porodičan čovjek.


- Imam porodicu, djecu, imam visoke ocjene koje mi studenti daju. Stvarno sve mi je bilo dobro i savjetovali su me da ne govorim o tome uopšte više - kazao je za Blic Ignjatović.

Odgovor Kliničkog centra i Medicinskog fakulteta

Povodom ove skandalozne objave na Fejsbuku obratili smo se i Kliničkom centru Srbije.

- Doktor Igor Ignjatović je na društvenoj mreži napisao svoje lično mišljenje - kratko nam je odgovoreno iz ove ustanove.

S obzirom na to da je ljekar Ignjatović klinički asistent na Medicinskom fakultetu i da radi sa mladim ljudima želeli smo da saznamo kako zaposleni na fakultetu gledaju na njegovu objavu.

Na odgovor smo čekali tri dana i nismo ga dobili, prenosi Telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegra.frs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.