x

Dragana Mirković poklonila kćerki za punoljetstvo Maybach od 300.000 eura!

Protekle nedjelje Dragana Mirković i Toni Bijelić slavili su punoljetstvo kćerki Manueli, za čiju organizaciju su iskeširali više od 100.000 eura! Ovaj bračni par napravio je gala proslavu na krovu luksuznog hotela “Ric” u Beču gdje se okupilo oko stotinjak zvanica, a kao što se i očekivalo, na meniju nema čega nije bilo. 

Najraznovrsnija topla i hladna predjela, vrsta mesa, ribe i dezerta, a pored internacionalnih specijaliteta, bila su zastupljena i ona iz Srbije i Bosne.

Kako za hranu, tako i za pića, nije se ni u čemu oskudijevalo, pa su gosti mogli da uživaju u različitim vrstama alkoholonih pića, vina, kao i domaće rakije, koja je posebno bila zanimljiva onima koji su željni rodnog kraja. Dragana i Toni su sve organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, a jedino u šta Manulea nije bila upućena jeste njen rođendanski poklon.


Poslije sječenja torte i vatrometa, ponosni roditelji su svojoj kćerki predali ključeve novog automobila marke Maybach. Cijena ovog četvorotočkaša je oko 300.000 eura jer je u njega ugrađena najmodernija oprema. Inače, ovaj automobil važi za jedan od najsigurnijih na svijetu, što je Dragani i Toniju bilo jako bitno.


Kako saznajemo, Manuela je prije rođendana rekla roditeljima da ne želi veliku proslavu, kakvu je u maju prošle godine imao njen brat Marko, pa se zato odustalo od svečanosti u dvorcu, iako su roditelji željeli za kćerku gala slavlje. Odustali su od megalomanske gozbe, ali je i organizacija u elitnom hotelu sa menijem i programom izgledala tako da može da parira svakoj proslavi u svijetu. Kada se uzme u obzir da je i Marko dobio isti poklon kao i Manuela, jasno je da popularna pjevačica i biznismen ne razdvajaju svoju djecu ni po čemu. Pravilo od kog se nije odustalo još od prošlog rođendana jeste da zvanice ne objavljuju fotografije sa proslave na društvenim mrežama, što je većina i ispoštovala.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.