x

Dragana Mirković pokorila austrijski Garsten: Sa kraljicom estrade pjevala prepuna sala!

Tako to radi kraljica estrade! Neprikosnovena i neprevaziđena Dragana Mirković po ko zna koji put je opravdala titulu najveće zvijezde estrade. Pjevačica je u subotu, 31. oktobra bukvalno pokorila prepunu salu Schachnerhalle u austrijskom Garstenu. Očekivano, nastup folk dive je protekao uz brojne hitove, koji su se pjevali horski, a to što je sala bila ispunjena do zadnjeg mjesta ne treba ni čuditi s obzirom da je naša dijaspora na ovaj koncert dolazila iz drugih austrijskih, ali i švajcarskih i njemačkih gradova. 

U organizaciji mladog menadžera Hasana Alibašića u Schachnerhalle, Sandstrasse 8, 4451 Garsten/Oberösterreich u subotu iza nas odvijao se pravi spektakl uz Draganu Mirković. U posjećenost ovog događaja nije trebalo ni sumnjati, jer svi jako dobro znaju kakav status na estradi ima Dragana Mirković.

 

Kraljica naše scene, žena sa brojnim hitovima za sva vremena, jedinstvena, skromna i humana, zvijezda bez ijednog skandala i mrlje u karijeri s pjesmama koje ostavljaju neizbrisiv trag... Do sutra bismo mogli nabrajati osobine i uspjehe poznatog ``lučeta``, a kako je to publika oduvijek znala prepoznati i ne čudi što Mirkovićeva nosi titulu najveće zvijezde naše estrade.

 

Ona ima publiku gdje god da nastupa, pa je i austrijska Schachnerhalle bila prepuna. Atmosfera koju je Dragana te večeri napravila je zaista neopisiva i nezaboravna. Svojim dolaskom na scenu popularna pjevačica je izazvala val dobre energije koji je bio prisutan sve do kada je i DM bila na bini. Kao i uvijek, Dragana je bila izuzetno srdačna i raspoložena, veoma bliska sa publikom, a ni u jednom trenutku nije izigravala zvijezdu.

 

Naprosto su svi bili oduševljeni Draganinim kontaktom koji je uspostavljala sa svima, kako to obično i biva na njenim koncertima. Kada su u pitanju hitovi suvišno je trošiti riječi. Tokom višesatnog koncerta nizali su se sve hit do hita, a publika je horski pjevala svaku pjesmu koja se našla na njenom repertoaru. Na svaki novi takt, publika je bukvalno bila u transu, a atmosfera sve užarenija, a pored Dragane publiku je zabavio i Robert Bjelić. Bio je ovo spektakl vrijedan divljenja i druženje koje će definitivno svima ostati u pamćenju.

 

Koncert Dragana Mirkovic Austrija 31 10 2015

Posted by Ekskluziva Portal II on 2. Novembar 2015
 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.