x

Dragana Mirković u Zenici pokazala da ima veliko srce !

Dragana Mirković je sa svojim prijateljima u srijedu, 07. novembra u Gradskoj areni Zenica održala veliki humanitarni koncert podrške Gradskoj narodnoj kuhinji pred oko 7.500 posjetilaca. Na koncertu pod nazivom ``Dragana i prijatelji za Zenicu`` publiku su zabavljali i Draganini gosti, među kojima su bili : Plavi orkestar, Hanka Paldum, Halid Muslimović i Boban Rajović.
 
Mnogobrojni ljubitelji ove pjevačice imali su priliku da izađu na binu, pozdrave se sa pjevačicom i naravno fotografišu. Dragana je dobila mnogobrojne poklone od publike, a pokazala je i kako ima jako veliko srce tako što je silaskom sa bine čitavom dužinom zaštitne ograde pozdravila i izgrlila većinu posjetioca koncerta, dok se ostalima zahvalila. Dragana je i poslije nastupa zadržana skoro sat vremena kako bi se fotografisala sa svim fanovima i kako bi svi dobili autogram koji su zatražili.

Na konferenciji za novinare Dragana Mirković je istakla da je očarana koncertom i publikom u Zenici, te da su se izvođači odrekli bilo kakvih troškova i honorara, te da sav prihod od prodatih ulaznica ide za Gradsku narodnu kuhinju Zenica.
 
Načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović uručio je priznanja učesnicima koncerta od udruženja Biseri sevdaha i Foruma građana, te Općine Zenica, a naravno posebna priznanja je dobila folk zvijezda Dragana Mirković. Organizator ovog fenomenalnog koncerta je bilo Udruženje građana ``Biseri sevdaha`` Zenica.
 
ekskluziva.ba
 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.