x

Dragana Tripić ostavila oproštajno pismo: Isplivali novi detalji o tragičnoj smrti poznate novinarke! (FOTO)

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila je samoubistvo u svom stanu, a njeno beživotno tijelo pronašla je kćerka. Kako nezvanično saznaje TV Pink, u stanu Dragane Tripić nađeno je i oproštajno pismo.

Draganine komšije nisu bile raspoložene da se pojavljuju pred kamerama, ali su novinarima Pinkove emisije "24 časa" rekle kako je Dragana čak i u verbalnoj komunikaciji u nekoliko navrata najavljivala da će dići ruku na sebe. Osobe bliske Dragani Tripić nisu mogle ni da naslute da će doći do toga.

Niko od Draganinih prijatelja nije znao da je problem toliko veliki da bi ona čak izvršila samoubistvo, kao i da je bila spremna na takav korak. Inače, Dragana je rođena 1961. godine, a o sebi je govorila da je novinar sa najviše ekskluziva koji nema nijednu tužbu.


Bila je blizak saradnik TV Pink i učestvovala je u rijaliti programu "Dvor", a postavljala je i pitanja učesnicima "Zadruge" u emisiji "Pitanja novinara". Kao glavni razlog za Draganino samoubistvo navode se problemi zbog otplate kredita i depresija.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na [email protected].


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Finansiranje za poboljšanje vaše situacije? Da li vam je potrebno finansiranje za poboljšanje vašeg novcanog toka? Ako vam je u ovo doba godine potreban novac za placanje zaposlenika ili racune, dostizanje ciljeva i rast poslovanja E-pošta: 1 : [email protected] E-pošta 2 : [email protected] Whatsapp: +32 460 21 16 01