x

samo da ga i ona ne prevari

Dragojević progovorio o prinovi! Dejan ne krije da je poludio za novom djevojkom, javno priznao: Trebala mi je ovakva osoba!

Dejan Dragojević, pobjednik rijalitija "Zadruge 5" otkrio je da mu je nova djevojka vratila vjeru u ljubav i da želi da se u 2023. godini ostvari kao otac, pa je otkrio detalje vezane za karijeru koju planira da započne na televiziji.

On je odgovorao na mnoga pitanja koja intrigiraju javnost, pa je priznao da bi prihvatio da se u ovoj godini ostvari i kao otac.

Da li si izgubio veru u ljubav?

- Iskren potpuno da budem, zaista sam u jednom trenutku prestao da vjerujem u ljubav, ali onda mi je nova djevojka povratila vjeru. Ona je nešto novo i neopisivo, tako da mi vraća nadu iako sam toliki gard podigao što se tiče ljubavi. Uspjela je samo u dva dana da obori sve moje predrasude i moju zamisao koju sam imao da mi ljubav ne treba.


Da li bi u 2023, godini volio da ostvariš kao otac, da li ti majka traži unučiće?

- Volio bih nema ništa ljepše od djece, pogotovo kada nađeš osobu koja je van nekog mog prošlog života. Tada shvatim da postoje vrijednosti koje su skroz normalne i da mi je baš cijeli život trebala jedna takva osoba.

Pratiš li rijaliti, koje je tvoje mišljenje o Aleks i Filipu?

- Ne gledam rijaliti. Ne zanimaju me rijaliti likovi.


Da li bi volio da se oprobaš kao voditelj na televiziji?

- Emisiju bih prihvatio i ulogu voditelja samo bi koncept bio u narodnom slengu, a koncept zanimljiv za sve uzraste.

Da li se kaješ zbog nečeg, da li se se uobrazio?

- Ne kajem se ni za šta, ali da mogu da vratim vrijeme neke stvari bi sigurno mnogo drugačije uradio prema nekim ljudima koji su bili uz mene, a ja to nisam u tom trenutku vidio. Nisam se uobrazio i dalje sam isti lik kome nije bitno gdje je, šta nosi o ko će mu prići.


Šta ti je donijela pobjeda, a šta ti je odnijela?

- Iskreno mnogo toga mi je donijela pobjeda, a odnijela je samo ono što ne valja, srećan sam zbog toga, jer se sve dešava sa razlogom. - rekao je Dejan Dragojević.

Šta misliš o seriji koja će se snimati o tebi i Dalili?

- Ne komentarišem ništa vezano za seriju, a ni za Dalilu. Ne zanima me ništa od toga.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)