x

DRAMA ANE NIKOLIĆ: Pjevačica završila u bolnici!

Pop pjevačica Ana Nikolić u avgustu prošle godine rodila je kćerku Taru, a samo nekoliko mjeseci od porođaja suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Ana ima obilna krvarenja između ciklusa, pa je zbog toga u ozbiljnoj panici. Ona nekoliko puta mjesečno posjećuje jednog od najpoznatijih ginekologa u GAK "Narodni front”. 

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, nju su uplašila ozbiljna krvarenja.

"Kako je nedavno počela za zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, cijeli njen život se promijenio. U posljednjih nekoliko mjeseci primijetila je da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje. Međutim, kako je nakon nekoliko nedjelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene, svjesna je bila da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih ljekara u Srbiji", kaže izvor i otkriva:

"Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posljedica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cijele situacije, jer se mnogo uplašila i sve to je užasno nervira. Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govorili da nema razloga za stres i nervozu. Ani to mnogo znači, posebno poslije svega što su prošli u posljednjih nekoliko mjeseci, kada im je brak bio u krizi."

Ona nekoliko puta odlazi kod ginekologa na kontrole, a njih dvoje su razgovarali o potencijalnoj terapiji ukoliko se problemi nastave.

"Postoji terapija koja se u takvim slučajevima daje i koja zaustavlja krvarenje između ciklusa. Svakako pacijentkinja koja to dobije trebalo bi da ode na predviđene analize kako bi se utvrdilo šta je uzrok i da se u skladu sa tim reaguje. Ako se utvrdi da je zbog obilnih krvarenja nastupila anemija, odnosno gubitak gvožđa u krvi, što se vidi iz analiza krvi, može da se da preparat koji bi to stanje popravio - kaže jedan anoniman ljekar i dodaje da obilna krvarenja mogu da budu posljedica raznih zdravstvenih problema.

Anina situacija može da bude ozbiljna, ali i ne mora da znači. Obilna krvarenja mogu biti uzrokovana hormonalnom neravnotežom, stresom, ali i ako postoje miomi, odnosno benigne izrasline na zidu materice", kaže izvor za Alo.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.