x

neće ni da ga sretne

Drama poslije razvoda: Ša izbacio ženu iz lokala! Ivana traži novo mjesto za salon i to što dalje od bivšeg!

Nenad Aleksić Ša poručio je sada već bivšoj ženi Ivani Aleksić da napusti njegov lokal u naselju Fontana na Novom Beogradu. Ovo je i samu Ivanu šokiralo, jer je prilikom razvoda bilo priča da ona ipak ostane u tom prostoru, a da njemu pripadne drugi lokal koji izdaje, kao i dva stana na Novom Beogradu.

Ša je bivšoj ženi dao i rok - mora da pokupi stvari i isprazni lokal do 1. jula. Ona nije željela da pravi probleme, a i hoće što prije da se skloni od njega, pa je bez pogovora pristala na njegovu odluku. Posljednjih dana tražila je nov poslovni prostor, ali što dalje od bivšeg muža, pa posao seli na Vračar.


Kako saznajemo od izvora bliskog Ivani, ona će ispoštovati rok za selidbu, pa od 1. jula više neće biti na Novom Beogradu, zbog čega je već počela da pakuje stvari, a i ne planira da se vidi s bivšim mužem. Ona je o promjeni lokacije obavijestila i svoje pratioce na Instagramu i rekla da ih uskoro obavještava o novoj adresi.


Ivana je, inače, odlučila da u svom životu napravi drastične poteze i promjene, a u tome ima podršku kako porodice, tako prijatelja, ali i mušterija koje već godinama dolaze kod nje i imaju povjerenje u nju. Sve one su joj rekle da će rado nastaviti da dolaze u njen salon gdje god da ode, čak iako im je to dosta dalje nego sad i da je apsolutno razumiju.


Upravo ta podrška je Ivani značila mnogo tokom ovog perioda, pa je, po svemu sudeći, brzo uspjela da prevaziđe razvod i sve loše što joj je Ša priredio. Kako kaže naš sagovornik, ona je preboljela repera onog momenta kada je shvatila da je prestao da bude čovjek kojeg je voljela i da joj je apsolutno svejedno sve u vezi njega. Ne bavi se njime, događajima iz rijalitija, njegovom ljubavnicom Tarom Simov, novcem koji će pokloniti starleti, ništa je apsolutno ne zanima.


Trenutno je fokusirana da pripremi i adaptira novi lokal i da nastavi da radi još jačim tempom. Prijatelji su joj pritekli u pomoć pa polako prebacuju stvari na Vračar, opremu, aparate, kao i šamponjere, stolove za manikir i pedikir. Plan je da od 1. jula počne da radi na novoj lokaciji, a prijatelji je ubjeđuju da treba da organizuje i neku promociju i proslavu tim povodom. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ivanom, ali ona i dalje ne želi da daje bilo kaklve komentare, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.