x

Druga AUDI B2B RUN utrka u Sarajevu okupila 1.200 trkača iz 120 kompanija! (GALERIJA)

Na Vilsonovom šetalištu održan je najveći poslovno-sportski događaj, AUDI B2B RUN koji je okupio skoro 1.200 trkača iz 120 kompanija.

AUDI B2B RUN je i ove godine na jednom mjestu okupila više od 120 kompanija i stručnjaka iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije.


Ove godine ispred takmičara je bila nova, još atraktivnija ruta. Start i cilj bio je ispred Face TV-a, a trkači su imali jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj stazi stadiona Grbavica. AUDI B2B RUN ujedno je i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica.


Nakon utrke održan je After Run Party powered by Class Plus na kojem su proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, a dodijeljene su i timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.


Prvo mjesto na listi kompanija koje su učestovale zauzela je Alma Ras, dok je najbrži pojedinac bio Emir Hastor iz kompanije Decom. Kompletne rezultate možete pogledati OVDJE.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.