x

Druga strana kontroverznog para: 60 paketića za mališane od Tine, Igora i njihovih prijatelja!

Poznati kontroverzni bračni par, srbijanski pjevač i model Igor Sebić i bosanska Playboy zečica Tina Kunić Sebić već peti put pokazuju svoju humanost u ovoj godini. Naime, facebook grupa ``Igor i Tina na Ti`` koja broji više od 50.000 članova  na čelu sa ovim parom je i  ovaj put uspješno sprovela humanitarnu akciju pod nazivom ``Paketići za dječiji osmijeh``, te obradovala mališane iz sarajevskog centra ``Vladimir Nazor``.

U saradnji sa admin timom i članovima ove grupe obezbijedili su 60 paketića, od kojih su 30 dobili dječaci, a 30 djevojčice koje pohađaju navedeni centar.

 

Dana 26.12.2017. godine u 12 sati Bakira Klačar Arnaut (PR grupe) je uručila paketiće uz live prenos u pomenutoj grupi.

 

- Ovim putem želimo da se zahvalimo direktoru centra kao i socijalnoj radnici koji su nam omogućili da ovu akciju dovedemo do vrhunca. Također jedno veliko hvala članovima grupe koji su dali svoje donacije, podržavali akciju iz dana u dan. Izuzetno nam je drago da smo uspijeli završiti još jednu humanitarnu priču, no mi se ovdje ne zaustavljamo. Planiramo i u narednoj godini mnogo toga uraditi, jer nam je cilj pomagati ljudima kojima je to zaista potrebno. Kako nam se bliži nova 2018. godina tim povodom želimo Vam sve najljepše da Vam bude bolja od prethodne.

 

Video snimak sa podjele paketića pogledajte OVDJE.

 

Vi rad Igora i Tine možete pratiti putem njihovih Instagram naloga: 
https://www.instagram.com/tina_tks_84/
https://www.instagram.com/igorsebic/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.