x

Drugačiji od svih: U Sarajevu otvoren Hookah bar Comfort, oduševljenja nije manjkalo!

Ovoga petka, 30. juna, na oduševljenje mnogih, u Sarajevu je otvoren Hookah bar Comfort. Ekskluzivni objekat se nalazi u ulici Nikole Šopa u Sarajevu, u novoizgrađenim zgradama Izvor kod Stupske petlje. Otvaranje Comforta je proteklo više nego savršeno, budući da su svi bili pozitivno zatečeni onim na što su naišli, prvenstveno zbog najbolje shishe u gradu. Domaćini su svoje goste povodom svečanog otvorenja počastili energetskim pićem Rodeo.

Hookah Bar Comfort

Nikole Šopa, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

061 504 816

Novootvoreni Hookah bar Comfort se i pored brojnih objekata ovoga tipa u gradu, izdvaja od svih ostalih, te svojom jedinstvenošću definitivno osvaja srca svih ljubitelja nargila, što se moglo vidjeti još sinoć.

 

Prije svega, tu je neodoljivi ambijent, koji će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. Ugodan ambijent, kako i sam naziv objekta govori pruža pravi komfort. Enterijer, kojem je posebno posvećena pažnja, mami da ostanete što duže, baš kao i najbolje nargile. 

 

Naime, Hookah Bar Comfort obiluje samo najkvalitetnijim nargilama, a kada se najbolje nargile spoje s jedinstvenim ambijentom garantovan je i maksimalano kvalitetan ugođaj, stoga već sada nema sumnje kako će novo mjesto u gradu postati izbor velikog broja Sarajlija. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.