x

lijep gest

Druženje u Švedskoj: Ibra zove Nadu u goste! Fudbaler želi da mu Topčagićeva dođe kao nekada!

Zlatan Ibrahimović i njegova porodica toliko su oduševljeni kako je u cijelom svijetu, a naročito u Srbiji, odjeknulo otvaranje 71. festivala italijanske kancone Sanremo, kada je fudbaler na scenu stupio uz taktove pjesme Nade Topčagić "Jutro je", pa sad žele da pjevačicu pozovu u goste u Švedsku.

Otac i majka čuvenog sportiste su prije više od dvije decenije ugostili popularnu folkerku i njenog supruga Zlatka Đorđevića u njihovom domu, a kako se šuška u sportskim krugovima, Ibrahimovići imaju u planu uskoro i da ponove gostoprimstvo.


Do toga bi, prema našim saznanjima, trebalo da dođe nakon što se situacija s koronavirusom stabilizuje. Zlatanu je Nada jedna od omiljenih pjevačica s naše estrade i uz njene hitove se veseli kad god ima priliku da izađe s prijateljima, a na slavljima često poručuje njene hitove. Razgovarao je sa svojim roditeljima, koji imaju u planu da s pjevačicom i njenim suprugom opet upriliče ručak u njihovoj domovini Švedskoj.


I sama pjevačica je nedavno ispričala kako je bila u gostima kod Ibrahimovića.

- Ja sam to dijete upoznala kad je imao 12 ili 13 godina. Bila sam na ručku kod njegovog oca. Sve se dogodilo tokom moje turneje u Švedskoj, pa je taj menadžer koji je ugovarao nama poslove pozvao mene i supruga na ručak kod Ibrahimovića. Čovjek nas ugostio fino, i tada se pojavio on. Zlatan je bio štrkljav onako, visok. Kažu mi da je talenat za fudbal, ali ja i suprug nepovjerljivi. Igrao je tu za jedan klub u blizini Malmea. Nije mi djelovalo da će za 15 godina postati bog sporta i fudbala. Poslije mi ovaj menadžer govorio: "Vidiš, a bili ste nepovjerljivi." Svakako, mnogo mi je drago jer su to divni ljudi - ispričala je Nada.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.