x

Nova generacija

DS 3 Crossback stiže kao nova ikona modernog stila

DS Automobiles je spreman za premijeru novog DS3 koji je sada dobio dodatak Crossback u imenu. Uz skulpturalni stil i jedinstvene proporcije, ekskluzivne inovacije sada stiže i 100 % električna verzija E-TENSE. DS 3 CROSSBACK pomiče granice,a njegova potpuno nova platforma mu otvara nove tehničke i stilske horizonte.

DS 3 Crossback želi već na prvi pogled da se prepozna kao premium, kompaktni SUV, sa dobro odmjerenom dužinom od 4,12 m, širokim tragom točkova i velikim točkovima prečnika 18' inča.


Naprijed se ističe velika i sada prepoznatljiva DS maska sa bogato hromiranim elementima, dok LED dnevna svjetla čine dominantan vertikalni element i povezuju se sa neobično oblikovanim DS MATRIX LED VISION svjetlima. Ovaj mišićav izgled nastavlja se i masivnim poklopcem motora sa izrađenim pregibima. 


U detaljima otkrivaju se posebnosti marke DS i vidljivi su zaista svugdje po automobilu, kao što su:


- nevidljivi kederi oko otvora vrata

- elegantne ručke za vrata koje izlaze iz vrata

- linija krova je čista, bez vidljive antene

- krov i karoserija u različitim bojama

- bočni detalj u obliku peraja ajkule

- hromirani dvostruki izduvni otvori (samo za modele sa motorima SUS).

Zadnji dio otkriva široke i snažne bokove koji ističu ukupnu notu impozantnog stila. 

"DS 3 Crossback se savršeno uklapa u drugu generaciju DS modela: tehnološko vodstvo i jedinstvena profinjenost. Sa DS3 CROSSBACK, DS Automobiles piše novo poglavlje u svojoj historiji: elektrifikaciju. U svojoj verziji E-TENSE, DS 3 CROSSBACK je 100 % električan, bez kompromisa u pogledu stila i performansi." istakao je Yves Bonnefont, generalni direktor marke DS Automobiles.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.