x

bile na ivici siromaštva

DUGO ČUVANA TAJNA: Otkriveno šta su Teodora i njena majka Gordana radile da bi se prehranile!

Pjevačica Teodora Džehverović posljednjih godina postala je poznata javnosti, ali u zadnjih nekoliko mjeseci njena popularnost raste jer je jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”. Sada joj društvo pravi i njena majka Gordana.

Nekoliko godina unazad, situacija nije bila idealna pa je Gordana prihvatala razne poslove kako bi došla do dodatnog novca i pomogla svojoj porodici. Njih dvije su zajedno u Ulcinju čistile hotele, tvrdi izvor za “Alo”. On dodaje da su i Teodora i njena majka prihvatale posao objeručke.

– Ona je došla po preporuci prijateljice, a poslije nekoliko dana je pitala da dovede kćerku kao ispomoć. Teodora je jedva imala 16 godina, ali je ona uz majku radila sve. Često bi se desilo da kada završe sobu, Goca traži da uradi nešto dodatno- ističe sagovornik.

Nije očekivao da će te dvije dame vidjeti u rijalitiju, ali priznaje da mu je drago jer su sebi našle neki lakši put do novca.

– Drago mi je da su uspjele da se izvuku iz pakla u kojem su živjele. One su bile na ivici siromaštva, a djecu treba školovati i prehraniti. Sjećam se kad je Goca za Teodoru pričala da će jednog dana biti velika zvijezda - dodaje izvor blizak pjevačici i njenoj majci.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.