x

Dugoočekivano i spektakularno otvorenje najvećeg kluba u regiji: Noćni klub Cube nadmašio očekivanja! (FOTO+VIDEO)

U srijedu, 24. oktobra upriličena je svečana gala večer noćnog kluba "Cube" koji je napokon otvorio svoja vrata. Na sjajnoj lokaciji u Mostaru, Trg hrvatskih velikana bb (Rondo), "Cube" predstavlja najekskluzivniji i najveći klub u regiji. VIP otvorenje je djelovalo poput svjetskih partija, a crvenim tepihom se prošetao veliki broj poznatih lica iz raznih sfera života.

GoldenCube pub'n club

Trg hrvatskih velikana bb (Rondo)

+387 63 100 400

Naime, na crveni tepih stigle su brojne važne osobe iz političkog, kulturnog i društvenog života, kao i estradne zvijezde BiH i regije.

Alka Vuica, Ornela Vištica, Emerik Gudelj, Žanamari Lalić, Amina Hodžić, Damir Beljo, Mirela Bunoza Šarac te mnoge druge VIP osobe bili su gosti večeri i nisu krili svoje oduševljenje novootvorenim klubom.


Sigurno je da je noćni klub "Cube" jedan od najvećih i najatraktivnijih klubova u regiji urbanog i modernog interijera. Svaki detalj kluba oduševio je zvanice. Svjetlosni efekti, akustika, vrhunska usluga, kao i sam program večeri pokazali su novu eru zabave za našu regiju. Upravo to čini "Cube" daleko najmodernijim i posebnim mjestom u našoj regiji. Zvanice su se složile kako je ovako nešto moguće vidjeti samo u Evropi i svijetu, što pokazuju i ekskluzivne fotografije i video snimci koji smo  zabilježili.


Klub nudi sadržaj širokog spektra, prilagođenog svačijem ukusu. Daljnji program svečanog domjenka trajao je do sitnih noćnih sati, a svi nazočni uživali su u odličnoj atmosferi uz koncert popularnog hrvatskog pjevača Petra Graše. 


Već sad možemo garantirati kako je "Cube" mjesto stvoreno za zabavu, a nezaboravne žurke i brojna iznenađenja tek predstoje. Ekskluzivni ambijent kluba spreman je da Vas ugosti i priušti Vam nezaboravne momente. Ukoliko ste spremni za drugačiju dozu dobre energije i atmosfere, onda će klub "Cube" biti Vaš izvor. 


Sigurni smo da će noćni klub "Cube" biti nezaobilazno mjesto noćnog života u regiji.

Kako biste bili upućeni u sve što se sprema posjetite Facebook i Instagram ovog kluba: 

https://www.facebook.com/cubeMostar/

https://www.instagram.com/cubemostar/

Pogledajte sve video zapise sa ekskluzivnog otvorenja: 




Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top