x

prijetio i da će se odreći porodice

Duša me boli: Nakon zvaničnog razvoda Ivane i Ša oglasio se njegov otac, za Taru riječi nema!

Neviđenu buru u Bijeloj kući izazvalo je obraćanje Nenada Aleksića Ša roditeljima, kojima je bijesan zbog saznanja da ne podržavaju njegovu ljubav s Tarom Simov. Sada se oglasio Nenadov otac.

Ša je poručio da roditelji nemaju pravo da mu se miješaju u život i životne izbore, niti da se oglašavaju i da im je, ukoliko ga ne poslušaju, "bolje da on ne progovori", čime je otvorio pandorinu kutiju.

Ša se potom cimerima u "Zadruzi" povjerio o teškom odrastanju i odnosu s roditeljima, a njegov otac Zoran Aleksić prokomentarisao sinovljeva upozorenja da će progovoriti o svemu, što je izazvalo brojne kontroverze.


"Nenad je moje dijete i nikada neću komentarisati njegove izjave u "Zadruzi", uzdržan je bio Zoran, koji je ipak otvorio dušu o razvodu svog sina i sada već bivše snajke Ivane.

Naime, danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na šestogodišnji brak Ivane i Nenada Aleksića, što je njegovom ocu Zoranu teško palo.


"Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovjek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli", priznaje Zoran, koji nipošto nije želio da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

"Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću", kratko i jasno poručio je Nenadov otac.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.