x

Dušica potvrdila da je Ana Korać bila u vezi sa Sefanom Karićem: Lagali su gledaoce!

Ana Korać i David Dragojević se trude da u Zadruzi očuvaju svoju vezu, a čini se da su njih dvoje toliko ljubomorni na bivše ljubavi, da idu do te krajnosti da negiraju svoje bivše veze.

Tako je Ana porekla da je bila u vezi sa Stefanom Karićem. U razgovoru sa Milanaom Miloševićem, ona kao i uvijek nije rekla ništa konkretno o svojoj vezi sa Davidom.

Ona je progovorila o sitnicama koje joj smetaju u vezi sa Davidom.

- Pričamo u sobi, on kaže da mogu da radim sve i da njemu ništa ne smeta. Onda dođe taj crni sto, kada me drugi napadnu, on me kao odbrani pred drugima i na kraju se okrene prema meni i napadne me, stalno mijenja mišljenje - rekla je ona, a Milan je rekao da mu se čini kao da je David kontroliše.


- Mene niko ne može da kontroliše, ja sam takva. Zbog njega sam promijenila neke stvari za koje mi je rekao da mu smetaju - rekla je Ana.

- Djeluje kao da trči za tobom, kaže da ti nešto nisi rekla, a postoji klip da si rekla - rekao je Milan, ali Ana je nastavila da brani Davida.

Odmah nakon toga je Dušica Jakovljević saopštila da se oglasio Stefanov otac, Osman, i da je potvrdio da je Ana bila u vezi sa Stefanom.

- Stefanov otac, Osman Karić oglasio se i potvrdio da su Ana i Stefan bili u vezi - izjavila je Dušica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.