x

fotka svjedoči o promjenama u njegovom načinu života

Duško ne želi da se krije: Evo sa kim je uslikan na tribinama u Kataru, čeka se Jelenin komentar! (Foto)

Prerano je srpska fudbalska reprezentacija završila takmičenje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u fudbalu iako su mnogi nade polagali u tim koji predvodi legendarni Piksi. Da se plasiraju u osminu finala nije bila dovoljna zdušna podrška brojnih navijača među kojima je bio i bivši reprezentativac, a sada fudbalski menadžer Duško Tošić. 

Kako je i sam nosio reprezentativni dres u kojem je pružao odlične partije, a hrabrost, odvažnost i požrtvovanost krasili su ga dok se borio na terenu, ne čudi fotografija Duška Tošića koja kruži društvenim mrežama.


Nije moglo proći nezapaženo njegovo prisustvo na Mundijalu, a da na događaju nije bio sam svjedoči fotka sa tribina u Kataru gdje je on najglasnije i najvatrenije bodrio "orlove".

Naime, objektivi kamera stadiona u Dohi "uhvatile" su još uvijek Karleušinog muža kako u društvu bliskog prijatelja pomno prati aktuelnu utakmicu i razmjenjuje utiske, a imajući u vidu da je veoma suzdržan u javnosti, svaki njegov korak izaziva veliku pažnju.


Tako je i najnovija fotografija Duška Tošića izazvala pravu buru na "Instagramu" i dok neki još uvijek komentarišu njegov odnos sa pjevačicom željno iščekujući Jeleninu reakciju, mnogi primjećuju da je nakon završetka profesionalne karijere on malo dobio i na kilaži koja, kako kažu, odlično mu stoji te komplimenti na račun njegovog izgleda kao i uvijek savršeno odabranog stajlinga nisu izostali.


Koliko je cijenjen i van granica Srbije govori još jedna Tošićeva objava na kojoj pozira u luksuznom restoranu u Dubaiju gdje mu je priređeno prelijepo iznenađenje u vidu kolačića sa njegovim likom. Duško nije ostao ravnodušan na ovaj gest te je nasmijan i vidno raspoložen podijelio to sa svojim pratiocima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.