x

ekskluzivno saznajemo

Duško Tošić poručio Jeleni Karleuši: Uzmi sve, samo budi mirna!

Jelena Karleuša i Duško Tošić su uplovili u mirnu luku od onog momenta kada su odlučili da o svom odnosu ne pričaju u javnosti i da kroz društvene mreže ne plasiraju zajedničke momente. Iako ih mediji ne ostavljaju na miru, "oguglali" su na njih i sve manje se obaziru na naslove, toliko da vrlo rijetko i demantuju sve ono o čemu se piše.

Kako izvor za Ekskluziva.ba portal govori, Jelena je ovih dana, najviše okupirana novim pjesmama. Duško Tošić je također posvećen poslu, budući da otkako je postao fudbalski menadžer marljivo radi i pregovara o transferima igrača. Iako je novajlija u ovom poslu, Tošić je mirne naravi i gotovo nikada se ne nervira, ma kako god posao išao. S druge strane, Jelena je drugačiji tip osobe, perfekcionista i non stop nastoji da pomjeri granice, zbog čega se nerijetko nervira i konstantno ima nove ideje, što joj zadaje ogromne muke kada su projekti koji su pred njom u pitanju. Upravo oko toga je imala razgovor sa Duškom Tošićem, koji se gotovo nikada ne miješa u njen posao, kaže za Ekskluzivu portal blizak paru.


- Jelena i Duško su otkada su zajedno uvijek radili svoj posao onako kako znaju i nikada se nisu miješali, niti komentarisali jedno drugom kako i šta treba ili ne treba raditi. Ipak, Duško je kada je primijetio koliko se Jelena daje za album koji će uskoro predstaviti, morao da presiječe i iz dobrih namjera je posavjetuje da se previše ne stresira. Ona ne želi da iznevjeri fanove jer je već najavila kako će album izaći ovoga ljeta, ali kako iza svega stoji i ogroman tim ljudi, nije sve do nje, mnogi se ne mogu uklopiti i sve se odužilo više nego je planirala. Uz to, dodatne glavobolje joj zadaje jer na brojnim pjesmama koje su već ranije otpjevane želi da uradi neke prepravke, što izmjenu u tekstu ili aranžmanu, te se sve nanovo radi. Njene ideje su zaista megalomanske i u želji da ponudi samo najbolje dolazi do ogromnih promjena, izmjena pjesama, dolaze i nove u kojima prepozna ono nešto i onda i neke već snimljene otpadaju. Svašta se tu dešava - priča izvor za Ekskluzivu i objašnjava zbog čega se u sve umiješao Jelenin suprug Duško.


- Kada je Duško primijetio koliko se Jelena stresira, koliko se zamara i opterećuje oko cijelog projekta "Alpha", kako će Karleušin album nositi naziv, riješio je da joj sugeriše to kako treba smanjiti gas i manje se opterećivati svime. Rekao joj je kako je ona odavno izgrađena ličnost i velika zvijezda, da će taman i da album ne izbaci ovoga ljeta, svakako to naići na dobar prijem i da će publika to prihvatiti jer će se čekanje isplatiti kada vide šta im je pripremila - priča naš izvor i govori kako su se njih dvoje ujedno dotakli i finansijskih stvari.


- Jelenu će ovaj album i sve ono što će ga pratiti koštati hiljade i hiljade eura. Suma će prema svemu sudeći otići i na preko pola miliona eura. Duško je, naravno, u sve upućen još od momenta kada je počela raditi na albumu. Kada su još davno pričali na tu temu predočila mu je sve ideje, a on je kao pravi muškarac rekao kako je on tu uvijek uz nju. Tog dijela oko novca su se baš dotakli i sada kada joj je Duško pričao kako se treba manje stresirati i tada joj je ponovio da ne vidi razlog zašto toliko previše razmišlja o svemu. Gotovo da joj je rekao "šta te briga, barem imaš mene, ne moraš kao druge pjevačice dizati kredite da snimaš album, ako treba uzmi sve, samo budi mirna i ne opterećuj se toliko". Moram reći i kako je Jelena jedna od naših najplaćenijih zvijezda kada su honorari u pitanju, ali kao što svi znaju, ona većinu para od nastupa potroši upravo na samo održavanje istih, počevši od stajlinga, produkcije, plesača...  Samim time, pored nje koja naravno uspijeva odvojiti novac i od ogromnih honorara, većinu albuma će finansirati upravo sam Duško. 

Jelena nije željela da komentariše navode našeg izvora. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluzvia.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.