x

Dva načina da u svoj život privučete savršenog partnera

Ukoliko poslušate ove savjete i posvetite se svom unutrašnjem životu, sigurno ćete privući sebi partnera kakvog oduvijek priželjkujete. Potrebno je da to istinski želite i nadajte se najboljem.

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze važan su dio naše svakodnevice, ali ne smiju postati prioritet. Kada nam ono što moramo postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena da se posvetimo onome što stvarno želimo a u to spada i ljubav. Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene aktivnosti, koje vas opuštaju, jer ćete jedino tako naučiti da kažete “da” pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nas nesretnima. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

2. Naučite da prihvatate

Nemojte stalno insistirati na tome da sve plaćate same ili stalno dijelite račun, nemojte odbijati kavaljerske postupke poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini nevažnim, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni vole da osjete da su vam potrebni, pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihova osjećanja prema vama.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.