x

Dvadeset dvije finalistice Miss BiH za Miss svijeta, među njima i Sarajka Selma Žunić!

Dvadeset dvije finalistice iz BiH okupile su se u nedjelju 29. septembra u prekrasnom ambijentu novo obnovljenih hotela Austria & Bosna na IIidži. Hotel Austria & Bosna se nalazi u sklopu Hotela Terme Ilidža gdje su najljepše djevojke BiH uživale u mnogobrojnim sadržajima kao što su: termalna kupka, wellness centar, bazen, fitness, sauna, saloni za masažu, stojeći i ležeći solarij.

Među njima je i prelijepa Sarajka Selma Žunić, koja je skrenula veliku pažnju na sebe.

“Tek smo na početku, a mnogo toga tek treba da uslijedi. Organizirani su kvalitetni edukacijski programi o značaju zdrave ishrane, fizičke aktivnosti, te kako se osjećati najbolje u svom tijelu. Program nudi odličnu priliku za stjecanje novih poznanstava, s kojim dolaze i nova mišljenja, znanja i pogledi na svijet ljudi iz različitih sredina. Sretna sam što sam dio ovoga, jer predstavlja posebno bogatstvo koje ću dugo pamtiti. Ljepota je prolazna....”, rekla je Selma Žunić 

Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, uslijedilo je putovanje u Biograd na Moru, Hrvatska.

Za udobno putovanje finalistica na jadransko more pobrinuo se službeni prijevoznik “Semberija transport” sa novim luksuznim autobusom. Glavna djelatnost preduzeća je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju kao i prevoz putnika u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Preko sektora turizma decenijama unazad uspješno organizuju đačke ekskurzije u zemlji i inostranstvu, grupna putovanja i obilazak određenih domaćih i inostranih destinacija, jednodnevne izlete i slično.

Organizacijski tim u suradnji sa TZ grada Biograda na Moru, koji su generalni pokrovitelji te Hotel Adria pripremaju pravi spektakl ljepote.

Bitno je naglasiti kako se organizatori osim samog izbora fokusiraju i na humanitarni rad. Stoga će i ovaj event, kao i svih prethodnih godina, biti humanitarnog karaktera za podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.