x

Dvoje bivših zadrugara se vratilo u rijaliti: Neko se zaledio kada ih je ugledao, a neko pobjegao iz bijele kuće!

Večeras se potpuno nenajavljeno u Zadrugu vratilo dvoje bivših ukućana. Pojedincima je njihov povratak i te kako nelagodan.

Veliki šef je iznenada donio odluku o povratku bivših zadrugara. Potpuno neočekivano u rijaliti su se večeras vratili Ivana Krunić i Mirko Gavrić. Njih dvoje su ponovo u Zadruzi.

Svakako, oni nisu baš slučajno odabrani za povratak, budući da su upravo Ivana i Mirko osobe koje će mnogima pomrsiti konce. 


Mirko Gavrić je odmah u studiju istakao kako će biti podrška svojoj dugogodišnjoj drugarici Anabeli Atijas. On je osoba koja zna dosta toga o njenom životu sa Gagijem, ali i odnosu Lune i nje, dok nisu ušle u sukob. Zato se očekuje kako će on biti problem ne samo Gagiju, već i Luni i Marku. Upravo zato je Luna stajala po strani, jedva se pozdravivši s njim.


S druge strane, Ivana Krunić je ponovo na istom mjesto gdje boravi njen već sada bivši dečko Bane Čolak, kojeg je ostavila putem video poziva po izlasku iz Zadruge. Čolak je po njenom dolasku otišao iz Bijele kuće, bez da joj je pružio ruku i pozdravio se s njom.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.