x

Dvojica komšija s*lovala 13-godišnjeg dječaka u selu kod Kladova

Dječaka (13), koji je silovan krajem septembra u okolini Kladova, a za šta je uhapšen njegov komšija D. S. (36), seksualno je zlostavljao još jedan mještanin.


Prema najnovijim informacijama, silovani dječak je priznao da ga nije silovao samo komšija, već da ga je i izvjesni N. S. (19) također napastvovao.

Dječak se, kako piše Telegraf.rs, već neko vrijeme liječi od trauma i odlazi kod psihijatra na razgovore. On je ispričao svoju jezivu priču psihijatru, poslije čega je uslijedilo i hapšenje drugog manijaka.

Navodno je izvjesni N. S. (19) silovao ranije dječaka, ali žrtva to nije smjela da prizna. Ipak, poslije nekoliko razgovora sa ljekarom on je ispričao sve.

Silovatelj je uhapšen i policiji je odmah priznao da je počinio silovanje.

Kako smo saznali, N. S. je priznao djelo i zatražio je da sa tužilaštvom potpiše sporazum i priznanju krivice. Već mu je određen pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavlja produženo krivično djelo obljube nad dječakom.

Policija je, slušajući priču ovog dječaka prije nekoliko mjeseci bila zgrožena gadostima koje je dijete ispričalo.

- Dječak je, nakon što je pobijedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D.S. odveo dijete na "pecanje". Kada je vidio da su sami i da nema nikog u blizini, silovatelj je počeo da miluje dijete po kosi, da mu govori kako je prelijep, i pokušao je da ga poljubi.

Prestravljeni dječak se dao u bijeg, ali ga je D.S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i držeći dječaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila. Zatim je nesretnom trinestogodišnjaku podmetnuo sječivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne smije ni da zucne, inače će mu pobiti cijelu porodicu. Prestravljeni dječak je do sada šutio – saznaje Telegraf od izvora bliskom istrazi.

Nažalost, muke ovog dječaka tada su tek počele. Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje sms poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lijepu tajnu, zakazivao sastanke, a dječak bi, bojeći se, ij odlazio i sastajao se s njim gdje god bi D.S. poželio.

- To je trajalo oko godinu dana. Za to vrijeme osumnjičeni je silovao dječaka i primoravao ga na oralni seks. Prije oko dva mjeseca dječaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dječak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo - saznajemo nezvanično.


(Hayat)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top