x

emotivno

Džejeva kćerka ima samo jednu želju, on bi bio najsretniji kada bi to uradila!

Kćerka preminulog pjevača, Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski ne miri se sa gubitkom oca. Iako planira da krene njegovim stopama kada je muzika u pitanju, ona ističe da je sve na dugom štapu i da pjesama još nema.

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne zna. Javljaju se ljudi, nude neke pjesme, otprilike sam izabrala, ali je sve u fazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unaprijed – rekla je Marija.

Uporedno za interesovanjem za Marijinu mužičku karijeru sve se više spominje film o Džeju.


– Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živio u domu, šta je bilo sa roditeljima… Znam osnovno, ono što i čitav Balkan, ništa više od toga – rekla je Marija pa dodala:


– Meni tata uvijek fali. Opsjednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije prijetio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvijek sam ga slušala i uvijek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi, ali, božija volja. Teško mi je, ali se navikavam – ističe Marija.


– Ne bih da davim ljude sa pričama o meni, da ljudima iskačem iz frižidera.. Sada nemam povod da pričam o sebi, još nisam pjevačica. Ne volim da se eksponiram jer nemam razloga – rekla je ona.

– Kada budem nešto snimila, kad se budem bavila javnim poslom, tada ću imati povoda za priču. Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pjesmu, a poslije ćemo lako – rekla je Marija za Svet.

.

.

.

.

.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.