x

O Barceloni

Džeko dao izjavu koja je digla Rim na noge: Dijamant je sada najveći u očima svih navijača Rome

Napadač Rome Edin Džeko razgovarao je za Novi list o šansama "vučice" protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Barcelona je u dvjema našim međusobnim utakmicama favorit, ali nije ona samo favorit u četvrtfinalu, nego i kad je u pitanju osvajanje Lige prvaka. Međutim, ako ponovno budemo djelovali kao ekipa i dali maksimum naših mogućnosti, onda možemo nešto napraviti. Teren je jedino mjerilo snage jedne ekipe, a mi ćemo igrati rasterećeno i za našu dušu, ali se nećemo predati unaprijed. Nemamo što izgubiti u utakmicama protiv Barcelone, samo dobiti."

Poslije svega što je Džeko napravio za rimsku ekipu u posljednje dvije sezone, uistinu je čudno što još uvijek mora slušati neke bezrazložne kritičare... Doduše, svakom novom Edinovom izvedbom sve ih je manje.


"Ne obraćam previše pažnju ne kritike, ne zato što mi smetaju, već zato što sam obično sam sebi najveći kritičar. U životima nas napadača znaju se događati sušna razdoblja, ali kada se to desi, onda se maksimalno trudim na drugi način pridonijeti uspjehu momčadi. Iz kriza u kojima sam bio obično sam nalazio izlaz na najbolji mogući način, tako je bilo i prošli put. Posao fudbalera je takav da se moraš priviknuti da te danas hvale, a već sutra kude i tako u krug. Ne moram ni ponavljati da na terenu uvijek dajem sve od sebe, a kritičara će uvijek biti, to je sasvim uobičajeno u nogometnom svijetu. Bitno je da su još uvijek glasniji oni koji me hvale", zaključio je Edin.


(Sport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.