x

Džemperi-haljine su najtraženiji komadi ove sezone

Džemperi -haljine biće hit ove zime. Time su nam trikotažu vratili na velika vrata, oličenu u vidu predimenzioniranih zimskih komada, pogotovo onih koji imaju više namjena. Možete da ih nosite uz farmerke, suknju svedenog kroja ali i samo preko čarapa, uz čizme čija dužina prelazi koljena. Nećete pogriješiti ako se opredjelite za potpuno ravan ili model asimetričnog kroja. Moderni su, takođe, džemperi-kaputi, oni koje možete da obučete samo preko majice ali, zbog debljine, i preko sakoa, jakni ili debelih rolki. Na taj način preuzimaju ulogu najtoplijeg odjevnog predmeta.

Najljepše trikotažne boje

Ukoliko ste baš veliki pobornik mode i pratite trendove, birajte modele u žutoj, tirkiznoj, boji cimeta, meda, rđe... I, ako je moguće, tkane u animal dezenu, koji je ove sezone jedan od vodećih na modnoj sceni. Pod uslovom da ste ispoštovali ovaj savjet, za vrhunski trendi izgled potrebni su vam još samo dobar par obuće i odgovarajuća torba, kako pišu Novosti.

Kako će se nositi trikotaža ove zime

Pleteni komadi lako se uklapaju u sportski, ležerni i poslovni stil. Udobnni su, topli i praktični jer pristaju i mršavim i punijim ženama. Ako ste ljubitelj neformalnog, casual stila u odijevanju, sigurno ćete uživati u modi predimenzioniranih džempera: široka ramena, dugi rukavi, ogromni džepovi, krupne mustre, obavezne pletenice. Ipak, ukoliko radije njegujete poslovni stil za vas je kao stvorena tanka trikotaža koju možete nositi ispod blejzera.  

Obaveza svake trendseterke

Svaka modna trendseterka imaće ove sezone bež džemper, a na vama je da odaberete da li ćete izabrati krupne pletenice i šupljikav rad ili glatki prepletaj sa diskretnim “maca” finišom. Kada želite da istaknete struk obucite udoban džemper od mohera koji ćete nositi upasan ili sa kaišem koji ističe struk. Za one malo punije u obzir dolazi pletena suknja sa dobro krojenim sakoom ili kožnom jaknom.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.