x

Edisu pustili uspomene sa Zilhom i djecom, njegova reakcije sve zgrozila: Bezdušno izgovorio ovo!

U "Zadruzi" danas za crnim stolom zadrugari su gledali svoje uspomene. Na red da pogleda svoje najljepše trenutke iz života stigao je i Edis Edo Fetić.

Pored fotografija iz djetinjstva, Edi su puštene i uspomene sa njegovog vjenčanja, kao i sa njegovom porodicom, ženom i djecom.

Edo je sve vrijeme pomno pratio video materijal, kao i njegova ljubavnica Dragana Mitar, kojoj nije bilo ni malo prijatno.

- Super su uspomene. To je sve što se dešavalo, život, putovanja, porodica, djeca. Nisu se mnogo promijenili. Top - rekao je Edo.


Priliku da komentarišu Edine uspomene, iskoristili su Mateja Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dragana Mitar, Lepi Mića i Zorica Marković.

- Ne znam kako čovjek dozvoli da izgubi ovakvo bogatstvo - rekao je Mateja.

- Vidi se da uživate, da putujete. Vidi se da uživate zajedno ti i Zilha, baš je divno za vidjeti. Osmijeh mi sa lica nije padao - rekao je Mensur.

- Vidi se da je Edo privržen porodici i djeci. Ako ima neke nade, i neke šanse, treba da se vrati ženi - rekao je Lepi Mića.


- Ne bih komentarisala. Svaki moj komentar bi bio suvišan. Ja devedeset posto ovih slika znam. Nije mjesto i tema da dalje komentarišem. Nismo bili iskreni jedno prema drugom -rekla je Dragana.

- Vidi se srećna porodica, vidi se prelijepa žena. Ne znam šta treba da se desi čovjeku u mozgu da pogriješi. Meni su suze pošle, ako ima šanse, vraćaj se svom gnijezdu - rekla je Zorica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.