x

VIDEO POSTAO VIRALAN

Edita Aradinović nakon tučnjave sa sestrom Indi: Prestanite slati prijeteće poruke!

Nakon što su srbijanski mediji danas objavili video tučnjave sestara Edite i Indi Aradinović, na društvenoj mreži TikTok Edita je objavila video u kojem je objasnila šta se desilo.

- Pošto vidim da se viralni širi snimak gdje se guram, čupam, bijem, kako god, sa svojom rođenom sestrom, ovim putem želim samo da se oglasim s obzirom da sam javna ličnost. Inače da nisam, vjerovatno to ne bi niko ni vidio niti bi koga to zanimalo, niti bih morala da se oglašavam.


Nadam se da znate da stvarno nikada u životu, nikada ništa loše ili ružno ili protiv svoje sestre ne bih rekla tako da možete prestati sa lošim, prijetećim porukama. Ali i porukama podrške.

Ovdje se ne bira strana, ovdje se ne zauzima strana. To su neke privatne stvari. I Dobro znate da postoje disfunkcionalni i funkcionalni porodični odnosi. 


Da nigdje nije savršeno. Danas se bijemo, sutra se volimo i obrnuto. Ništa se nije desilo što se inače porodicama ne dešava. Tako da prijatelji, drugari, braćo, sestre,klinci... hvala - poručila je Edita, a video pogledajte ovdje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.