x

Edita Aradinović šokirala priznanjem: Proganjala sam Milana Stankovića, sada se ložim na Rastu!

Edita Aradinović je iznenadila goste u emisiji kod Ognjena Amidžića, ali i gledaoce pored malih ekrana, pričajući o pubertetskim ljubavima i tom prilikom navela da je bila ludo zaljubljena u pjevača Milana Stankovića, kao i da ga je uhodila. Međutim, tu nije bio kraj njenim priznanjima. Pravo iznenađenje je nastupilo kada je priznala da se sada loži na repera Stefana Đurića Rastu.

Naime, Aradinovićeva je prvi put javno priznala da je bila opsjednuta Stankovićem dok se takmičio u "Zvezdama Granda", kao i da ju je njegova rođena sestra istjerala iz dvorišta.

- Kad sam bila klinka, bila sam zaljubljena u Milana Stankovića. Čak sam išla kod njega! U dvorištu sam mu se drala: "Milane, izađi!" Nije najluđe to što sam bila zaljubljena u njega, nego to što sam ga opsijedala danima. Bukvalno sam ga uhodila. To je bilo vrijeme kada se takmičio u "Grandu". Sve su djevojke poludjele tada za njim - priznala je pjevačica, pa ispričala kako ju je Milanova rođena sestra istjerala iz dvorišta.


- Ja i drugarica smo odlazile ispred njegove kuće i danima čekale da izađe, ali to nismo dočekale. Čak smo nekoliko puta i pjevale, pa je na prozor izlazila njegova sestra i tjerala nas da odemo. Jednom smo uspjele da mu uđemo u dvorište, ali mu je sestra poludjela i istjerala nas.

Nakon ove zanimljive priče, pjevačica je ničim izazvana otkrila ko bi joj danas bio simpatija da je mlađa. Iako je Ognjen nije ništa pitao, Edita je sama počela da priča:


- Sada bih se sigurno ložila na Rastu. Mislim, da sam mlađa, on bi bio moj. Ovim priznanjem pjevačica je sve ostavila u šoku, pogotovo što je niko nije pitao za repera, a ona je nekoliko puta ponovila isto.

Ubrzo je uslijedila igrica "Detekcija", gde je Aradinovićeva ponovo šokirala sve prisutne tvrdeći da je drugarima u vrtiću gurala listiće u zadnjicu.

- Vjerujte mi, ne znam zbog čega sam to radila niti kako mi je palo na pamet. Bila sam mala, radila sam to sa drugaricom Slavicom. Ne znam iz kog razloga. Nas dvije smo bile kažnjene zbog toga. Oni su spavali, mi im spustimo gaćice i guramo im listiće - rekla je Edita.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.