x

krije vezu jer je on još u braku

Edita u vezi sa oženjenim političarem, njegov moćni otac je bio dobro poznat javnosti!

Pjevačica Edita Aradinović već nekoliko mjeseci uživa u vezi sa političarem Andrejom Bajecom koji je predsjednik Narodne stranke u opštini Vračar.

Njih dvoje svoju ljubav kriju od očiju javnosti, a najveći razlog za to jeste to što je Andrej još uvijek u zakonitom braku sa suprugom, sa kojom ima sina, tvrdi Srpski telegraf.

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvijek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju - priča izvor.


Edita je sretna i ispunjena pored Andreja koji joj pruža mnogo pažnje i pomaže joj u karijeri.

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma sretna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu - kaže izvor.


Edita, navodi spomenuti list, nije željela da komentariše detalje o navodnoj vezi sa oženjenim političarem. Inače, Andrej je sin nekadašnjeg načelnika Kliničkog centra, prof. dr. Đorđa Bajeca, koji je za vreme vladavine Dragana Đilasa bio na toj funkciji.

U medijima se Andrejevo ime dovodilo u vezu sa malverzacijama u građevini. Naime, u zgradi gdje stanuje navodno je bespravno srušio krov i sagradio 200 kvadrata, zbog čega se protiv njega vodio postupak.

Upućeni tvrde da je Bajec jedan od suvlasnika jedne privatne klinike u Beogradu, koja slovi za jednu od najelitnijih u Beogradu.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.