x

Zenica

Edukacija iz oblasti stomatologije "Upornošću do savršenstva"! (Foto)

Zenica je po prvi put ugostila dr. Salem Jusića, stručnjaka iz oblasti estetske neinvazivne stomatologije. Tim povodom okupio se veći broj doktora stomatologije iz cijele BiH i susjednih zemalja. Prisutni su se edukovali i dobro zabavili u ležernoj atmosferi grada na rijeci Bosni.

Edukacija je održana za kolege stomatologe koji su se željeli usavršsiti u svojoj dosadašnjoj svakodnevnoj praksi kada je u pitanju rad sa kompozitnim materijalima.

Moderni koncepti i nova životna načela nameču estetiku kao primat, te su pacijenti sve više zainteresovani za korekciju osmijeha sa manje agresivnim metodama rada.

Predstavljen je kompozitni sistem IPS Empress Direct/Color uz pomoću kog je moguće ostvariti sve želje i prohtjeve svakog pacijenta.

Upravo je jedna od njih predstavljena u Zenici tokom dvodnevne edukacije sa dr. Salemom Jusićem koji je svoje znanje i umjeće nesebično podjelio sa svim prisutnim kolegama.

Inicijator samog događaja je bio dr. Edin Topčić (vlasnik stom.ord. Dental Estetika) koji je učestvovao na mnogim edukacijama diljem svijeta, te je dašak toga želio pokloniti svome gradu.

.

..

.

.

.

.

Foto: Pahuljko    

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.