x

Ekskluzivne fotografije: Čarobna Milica Pavlović u Sarajevu! (FOTO)

"Senorita" je stigla u glavni grad BiH, a večeras je očekuje nastup u klubu My Face. Kako plijeni pažnju gdje god se pojavi, ne treba čuditi što je u balkanskom gradu ljubavi doživjela nezaboravne trenutke. 

Milica Pavlović boravi u Sarajevu već dva dana. Ona je stigla u glavni grad BiH zbog nastupa, ali i drugih obaveza, vezanih za brend čije je zaštitno lice postala. Naravno, interesovanje medija za najpopularniju "Zvezdu Granda" je ogromno, a da je slava nije promijenila pokazala je i ovoga puta, budući da je "sedmu silu" maksimalno ispoštovala.


Ljupka, mila, prizemna, ali i čarobna, Milica je osoba koju morate primijetiti i čiju pozitivnu energiju i sami osjetite, a tokom svog odlaska na Baščaršiju je naišla na veliku ljubav Sarajlija, koju je rado uzvratila. Inače, Milica je ovoga ljeta bila jedna od najtraženijih pjevačica, a sarajevska publika će se i sama uvjeriti u vrhunsku zabavu koju priređuje. Do tada, ekipa Ekskluziva.ba portala vam donosi ekskluzivne fotografije neodoljive Milice nastale danas na Baščaršiji: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.