x

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ana se raspada zbog razvoda, Rasta uzeo auto koji joj je poklonio!

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta odlučili su da se razvedu, a u prilog ekskluzivnim saznanjima idu i fotografije koje potvrđuju da par više ne živi na istoj adresi. Paparaco je uslikao Nikolićevu na terasi njenog doma na Voždovcu u vidno lošem stanju, dok je Stefan izašao iz muzičkog studija na Vračaru tek u popodnevnim časovima.

Prema navodima dobro obaviještenog izvora, Stefan i Ana već tri nedjelje ne žive zajedno, a od prošle sedmice u Anin dom se doselila njena majka Miljana, što dokazuju i ove fotografije.

 

Naime, u 13 časova iz Nikolićkine zgrade izašla je Miljana sa unukom Tarom. Dok je baka šetala bebu, Ana je izašla na terasu, a sudeći po priloženom, razvod joj veoma teško pada. Vidno otečenog lica, masne kose i neuredno obučena Ana je iskoristila sunčan dan da cijedi mitesere na nosu i bradi.

 

Kada je završila s tim, odmah se vratila u stan, a na terasu je nekoliko puta izašla i dadilja koja joj takođe pomaže u brizi oko njene princeze Tare, koja ima svega tri mjeseca. Poslije 40 minuta, Anina mama se vratila sa Tarom iz šetnje, a nakon toga na balkonu su se pojavile zajedno u 14 časova.

 

Ana je bila u nešto boljem izdanju jer je vezala kosu, obukla džemper i stavila naočare da prikrije otečenost.

 

U isto vrijeme, na Vračaru, Stefan je izašao iz muzičkog studija, ušao u svoj automobil i otišao. Stefan sada vozi automobil marke mercedes, koji je Ani kupio za rođendan u vrijeme ljubavi. Kuma dala, kuma uzela, prikladna je poslovica, s obzirom na to da je nakon kraha veze Đurić izgleda tražio poklon nazad.

 

U 14.20 Đurić je stigao ispred zgrade u kojoj je donedavno živio sa svojom još uvijek zakonitom suprugom, a Ana i njena majka Miljana sa Tarom u naručju krile su se u ulazu zgrade spazivši ekipu. Ipak, paparaco ih je uslikao kako ulaze u automobil i odlaze zajedno, a kako saznajemo, povod sastajanja bio je odlazak kod ljekara na redovni ljekarski pregled njihove kćerke.

 

- Iako su odlučili da više ne mogu da budu zajedno, ostali su u korektnom odnosu zbog Tare. Ona nije ništa kriva i treba da osjeća ljubav oba roditelja. Sastali su se da bi odveli zajedno Taru na kontrolu, a iako je Ana očajna zbog Rastinog ponašanja prema njoj, ne želi da kćerki uskrati prisustvo oca - rekao je izvor Srpskog telegrafa.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.