x

Ekskluzivni salon koji prati najnovije trendove: U Lukavici svečano otvoren frizerski studio LUXE!

U Lukavici (ulica Stefana Nemanje 11.) je svečano otvoren Frizerski studio LUXE. Svjetske trendove u domeni frizerskih usluga možete pronaći upravo u ovom novootvorenom salonu. Urban, moderan, ujedno tradicionalan pristup upotpunjen sa profesionlanim osobljem, te visoko kvalitetnim materijalima učiniće da dašak svjetskih trenodva osjetite na vlastitoj kosi. 

Frizerski Studio LUXE

Stafana Nemanje 11. - Lukavica

066 222 669

Frizerski studio LUXE nudi sve inovativne frizerske tretmane, a na samom otvorenju je prisustvovao i frizer Hadis Muračević. Zlatne ruke LUXE tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

 

Frizerski studio LUXE će se u narednom periodu potruditi da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u vašu kosu, kako bi ona izgledala savršeno i zadovoljila kriterije. Ukoliko želite izgraditi vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil LUXE vam upravo to i pruža. 

 

Kvalitet, znanje, ljubaznost i perfektna komunikacija s klijentima bez sumnje će biti pravi put do uspjeha, pa ne sumnjamo da će ovaj frizerski salon postati jedan od prepoznatljivijih i prestižnijih u Lukavici, a i šire. 

 

Posjetite i Facebook stranicu frizerskog studija LUXE: 
https://www.facebook.com/frizerskistudioluxe/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.