x

nekada ratovala sa mitrovićem

Ekskluzivno: Jelena Karleuša se nakon 10 godina sutra vraća na Pink TV!

Jelena Karleuša će se nakon 10 godina ponovo pojaviti na Pink TV. Pjevačica će sutra gostovati u emisiji "Hit Tvit", koja se bavi društveno političkim temama, saznaje Ekskluziva.ba portal. 

Jelena Karleuša je po svemu sudeći zakopala ratne sjekire sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom Pink kompanije. Tako će se pjevačica nakon nekoliko godina opet pojaviti na ekranima ružičaste televizije. 


Ona će u emisiji "Hit tvit" gostovati sa proslavljenim košarkaškim asom Dejanom Tomaševićem i predsjednikom Okružnog odbora SNS-a Darkom Glišićem. Ova najava je kao grom iz vedra neba osvanula upravo na Pink TV za vrijeme prikazivanja "Zvezde Granda", a sve to ne bi bilo posebno interesantno da Karleuša i Mitrović nisu imali žestoku svađu. Pa podsjetimo se iste: 


Naime, Jelena Karleuša je na Pinku bila zabranjena čak 10 godina - od 2013. godine. Doduše, krajem 2018. godine je uspjelo doći do primirja sa Željkom Mitrovićem i tada se pojavila u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića, međutim, to nije dugo potrajalo - svega tri mjeseca. Tada je sa Mitrovićem ušla u žestok sukob jer su je kamere njegove televizije za potrebe emisije "Paparazzo lov" snimale na grobu majke, što mu je zamjerila, a njihove poruke je javno objavljivala na svom Instagram nalogu: 


’’Prisiljena sam da tužim tebe i tvoju televiziju Paparaco lov. Ugrožavate bezbijednost mojoj porodici i meni’’, napisala mu je tada pjevačica.

Kada ju je Mitrović pitao šta nije u redu, Karleuša je odgovorila:


’’Zbog ovoga što su tvoje kamere na grobu moje majke i to što objavljuješ na televiziji non stop, objavljujem slike tvoje kćerke. Upozoravam te. Ti si jedno bolesno devijantno čudoviše i dabogda tako tebe snimali na grobu tvojih najmilijih svaki dan’’, poručila mu je pjevačica tada. Uslijedio je Željkov odgovor:


’’Šta je bre tebi. Ne znam ni o čemu pričaš. Ali ti znaš da ja volim ratove. Ovog puta bez milosti. G.vno jedno, prijetiš djecom’’, na šta je pjevačica odgovorila: ’’Ma prijetiću ti čime god mogu bolesni. Deset puta sam ti rekla da odj.bu kamere sa groba moje majke. To ti ološu emituješ u udarnom terminu na tvojoj usr.noj televiziji’’.

Tačno četiri godine nakon ovih poruka, Jelena će se sutra pojaviti na Pink televiziji, a nema sumnje kako će njeno gostovanje izazvati veliko interesovanje i pravu buru u javnosti. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.