x

EKSKLUZIVNO: Oženio se Jala Brat!

Popularni reper Jasmin Fazlić Jala je danas izgovorio sudbonosno ``Da``. I dok svojim hitovima osvaja regiju,a najveće zvijezde muzičke scene vape za željom da im uradi pjesmu, Jala Brat se ovih dana, pored stalnih nastupa, bacio na organizaciju svadbe, koja se trenutno održava u sarajevskom Hotelu Hills. 

Jala Brat sa izabranicom Almom Ikanovi? i zvanicama

Jala Brat je sedmogodišnju vezu sa prelijepom Tuzlankom Almom Ikanović krunisao u Hotelu Hills, saznaje Ekskluziva.ba portal. 

 

Ceremoniji vjenčanja prisustvuju i brojne poznate ličnosti, među kojima su Maya Berović, Milan Stanković, Fuad Backović Deen, Dalal Midhat, sarajevski frizer Mahir Sinanović, te drugi... Za dobru atmosferu na svadbi je zadužen Matrix Band, sa Aleksandrom i Goranom Mladenovićem, koji je učestvovao u Zvezdama Granda.

 

Inače, Jala je Almu zaprosio još u novembru 2015. godine. Njihova ljubav je opstala, te su istu odlučili krunisati brakom. Alma je rodica muzičara s kojim je Jala sarađivao i upoznali su se kada je došla u Sarajevo da studira. Bili su prijatelji sve do trenutka kada je shvatio da tako više ne može. 

 

Svakako, novopečenim mladencima želimo sreću i uspješan brak ispunjen ljubavlju.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.