x

EKSKLUZIVNO, PREMIJERA dvije hit serije u programu TV Pink BH!

Od PONEDJELJKA, 20. NOVEMBRA televizija Pink BH donosi premijere dvije visokobudžetne serije, tursku seriju „Zavjet“ i romantičnu ljubavnu dramu sa Bliskog istoka „Čelo“.

Seriju ``Zavjet``, čija je priča oduševila gledaoce u Turskoj gledatelji u Bosni i Hercegovini mogu pratiti od 20. novembra, svakim danom u 20 sati.

 

Scenario potpisuje Gül Oğuz, autorka serije ``Sila``, koja se tokom 2014. i 2015. godine emitovala na TV Pink BH i koja je stekla ogromnu popularnost i odlične kritike.

 

Sve započinje provodadžisanjem ljepotice Zühre Filiz (Selin Şekerci) rođene i odrasle u Kapadokiji, za bogatog i utjecajnog Fikreta Karakaya (Menderes Samancılar). Nevina i jogunasta Zühre uspije pobjeći u noći svadbe spremna umrijeti za slobodu. Poznat po svojim principima, integritetu i hrabrosti, klesar Seyit Zahir (Şükrü Özyıldız) razumije uzrok njezine bezizlazne situacije. Uvijek će joj biti podrška i nikad ju neće napustiti. Ta privrženost će s vremenom prerasti u veliku ljubav.

 

Pink BH nakon serije Zavjet, takođe u ponedjeljak, 20. novembra od 21:00 sat donosi REGIONALNU PREMIJERU romantične drame! Serija „ČELO“ sa fatalnom crnookom kraljicom Bliskog istoka!

 

Yasmine (Nadine Nassib Njeim) je fatalna čelistica, a njen suprug Adam (Youssef el Khal) zgodni pijanista! Njihova životna želja bila je osnovati muzičku dvoranu. Nakon što im banka odobri kredit i svoj san pretvore u stvarnost Yasmine i Adam će doživjeti ono što će poljuljati njihov brak, ljubav-život. Ostvareni san će se ubrzo pretvoriti u pepeo nakon slučajnog požara koji izaziva upravo Yasmine. Kako se san pretvara u pepeo, kako se ljubav kosi sa surovim životom?! 

 

NE PROPUSTITE VRHUNSKI serijski program samo na TV Pink BH!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.