x

EKSKLUZIVNO: Vjenčali se Edin Džeko i Amra Silajdžić!

Odavno važe za najpopularniji, najljepši, ali i najintrigantniji par u BiH. Edin Džeko i Amra Silajdžić su punili naslove printanih i elektronskih medija, a iako su mnogi naslućivali njihov raskid, desilo se nešto neočekivano. Kako ekskluziva.ba portal saznaje, ovaj uspješni par je sinoć izgovorio sudbonosno "da".

Edin Džeko i Amra Silajdžić su ceremoniju vjenčanja obavili u Manchesteru, a istoj su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji. Kako ekskluzivno saznajemo, pored Edinovih roditelja i sestre, za Englesku je iz Sarajeva otputovalo preko 40 nogometaševih i manekenkinih  prijatelja.

 

Iako je sa našim Dijamantom nemoguće stupiti u kontakt,  izvor blizak paru tvrdi kako se svadba spremala mjesec dana unazad i sve je držano pod velom tajnosti. Džeko i Amra nisu željeli glamurozno vjenčanje, niti dosta gostiju, jer su svjesni kako bi ono izazvalo veliku medijsku pompu. Prema našim saznanjima najveseliji gosti su bili Džekini saigrači, a za dobru pjesmu je bio zadužen njemu jedan od najdražih pjevača Armin Bijedić.

 

Džeki i Amri želimo od srca sve najbolje u životu i karijeri, a naše čitaoce podsjećamo da je ovaj tekst nastao kao prvoaprilska šala. :)

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.