x

Elektra Elite novu pjesmu posvetila žestokom momku iz Sarajeva: BiH trese afera trans pjevačice

Elektra Elite ne prestaje da šokira javnost svojim intrigantnim životom, koji je pun tajni, nedovršenih priča i skandala.

Nakon što je jedina na estradnoj sceni snimila svoj visokobudžetni novogodišnji program, ona je uz to pripremila i dvije nove pjesme koje potpisuju Nucci i Leon.

Transrodna pjevačica posljednjih dana boravi u Sarajevu, a povod njenog odlaska je snimanje spota u bh. glavnom gradu i na Jahorini.

Špekuliše se da je ona tu pjesmu posvetila upravo jednom Sarajliji, koja je njena najveća ljubav godina. Poznato je da Elektra skoro svaki svoj dolazak iz Ciriha u Beograd iskoristi za odlazak u Sarajevo, ali to putovanje rijetko objavljuje na svoje društvene mreže.

Bez obzira na to što o mnogim stvarima bez problema priča javno, svoju privatnost krije kao zmija noge.

-Moj život je film. Znate sve o meni, a zapravo ne znate ništa. Što se tiče Sarajeva, taj grad zauzima posebno mjesto u mom srcu, kako zbog samog grada, tako i zbog ljudi. Da imam više vremena, vjerovatno bih više boravila tu. Snimila sam spot koji će uskoro ugledati svjetlost dana, a svojim fanovima dati muziku kakvu samo Elektra Elite može da iznese – rekla je pjevačica za medije, a ko je opasni sarajevski momak, ostaje da nagađamo.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.