x

diskvalifikovana

Elena otkrila kroz kakav je pakao prošla: Kristijan je htio da me j..., jedva sam izvukla živu glavu!

Elena Stojčić diskvalifikovana je prije nedjelju dana kada je, kako se priča, pokušala da se ub.je popivši šaku lijekova i vitamina. Bivša Zadrugarka za STAR otkriva kroz kakav pakao je prošla sa Kristijanom Golubovićem, kao i o ozbiljnim prijetnjama koje joj stižu od njegovih prijatelja.

– Nisam glupa da ne primijetim da Kristijan želi nešto više od prijateljstva sa mnom. Pričao mi je kako je dva sata imao s.ks sa balerinom na Farmi i kako je rasturio, a kako mene stalno sanja. Kad god bi prošao pored mene, dijelio mi je komplimente, a inače je godište moje mame. Ispuštao je bale kada ja prođem. Htio je kao sa Stanijom, da pravi priču sa mnom. Pred Mišelom mi je rekao mrtav hladan: Ja bih tebe j...o. U jednom trenutku je pokušao, kada me je uhvatio za vrat i pribio me od pozadi uza zid. Jedva sam se otrgla vrištući. On je kao manijak neki – otkriva Elena za STAR i nastavlja:


– Prozivao me da sam aljkava samo kako bi komunicirao sa mnom. Laže da sam htjela da se ub.jem zbog Frana i da sam se nagutala lijekovima. Stižu mi prijetnje sa nekih lažnih profila, vjerovatno neki Kristijanovi prijatelji ili fanovi. Kažu: Pazi da ti Kiki ne polomi koske, Da ti ne izbije zube… Kristijan je po meni jedna limunada. Ako mi se nešto desi, naravno da će za to da zna čitav svijet. Evo i Staniji se izvinio kada je vidio dokle je sve to njegovo otišlo.


- On da je neki pravi kriminalac, ne bi morao da ulazi u rijaliti i pravi priče sa klinkama. On je jedan šoumen koji na taj način zarađuje novac da bi prehranio porodicu. Ma on je jedno smeće. Ne bojim ga se, iako su mi ljudi skrenuli pažnju da se ne zaj..avam sa njim. Ali ako mi je suđeno da me ub.je Kristijan, onda neka me ub.je – kaže Elena koja razmišlja da tuži sve koji joj budu prijetili.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.