x

Elvin Kadrić dobio `Golfa 2` !

Da se život učesnika showa ZMBT 5 promijenio otkad je počeo show, uvjerili smo se još jednom prošle sedmice. Svaka priča ima svoj početak, a početak ove sretne i dirljive priče desio se 29. decembra prošle godine u ``Nominacijama``. “Imam jednu želju, pored one da budemo zdravi. Pošto svi znaju da posuđujem auto od nane i od mame, hoću da u 2013. godini kupim sebi `Golfa 2```, rekao je učesnik Elvin Kadrić u emisiji.

Pitali smo ga zašto baš taj auto. ``Rodio sam se 9. avgusta 1992. godine. Zbog ratnih dešavanja moja porodica je krenula za Berlin. Otac, nana i dedo su ostali i trebali su doći kasnije. Vrijeme je prolazilo, otac i dedo nisu došli, a nana je ostala u BiH. Onda su mami javili da su obojica nestali. Pošto sam bio beba, mama mi je prepričavala kako smo izbjegli iz BiH ``Golfom 2``, koji je vozio moj otac”, ispričao nam je ukratko. “Da sam upoznao oca, sigurno bi mi bilo teže. Da sam imao više godina, bilo bi gore. Kad god mama ili nana spomenu kako ličim na njega, boli, jer nije tu, pored mene.”

Drugi dio priče desio se kad se nakon emisije na društvenoj mreži Twitter javio gospodin iz Švedske. Izrazio je želju da Elvinu Kadriću kupi ``Golf``. I svega nešto više od mjesec dana poslije, Elvinova želja postala je stvarnost, doduše sa još boljim epilogom. Gospodin iz Švedske doputovao je s porodicom u Bosnu i kupio ``Golf 2`` po želji Kadre.

Ekipa Hayat TV-a pripredila mu je iznenađenje koje će, sigurno, pamtiti do kraja života. Uz izgovor da snimaju njegovu izjavu za emisiju, Elvin je s ekipom Hayat TV-a otišao na parkiralište. Sasvim “slučajno” u tom momentu naišla je porodica gospodina koji je kupio ``Golf``, te su ga zamolili da se fotografišu s njim. Još “slučanije” su im ispali ključevi ``Golfa``. Elvin je potrčao za njima da im vrati ključ. Nakon što ga je porodica i ekipa Hayat TV-a dugo uvjeravala da su ključevi od auta njegovi, Elvin je od uzbuđenja ostao bez teksta. Iznenađen što je dobio ``Golf 2``, koji je i registrovan, kratko je izjavio: “Mislio sam da se ovo nikad neće desiti. Čovjek se jeste javio, ali nisam mogao ni pomisliti da će se sve ovo zaista i desiti.”

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.