x

ELVIRA RAHIĆ SE PRESELILA U BEČ!!!

``Sada mi je puno bolje što sam u Beču,jer sam za svega nekoliko sati u Sarajevu. Što nije bio slučaj sa Berlinom, jer je poznato koliko vremena treba potrošiti na putovanje do Bosne`` - priča nam pjevačica.

I samo što je raspakovala kofere u Sarajevu, naša popularna folk pjevačica Elvira Rahić, morala ih je ponovo spakovati. Odnedavno je na novoj adresi, i to u austrijskoj prijestolnici.

S obzirom na to da je njen suprug Šaban Forić, nakon Njemačke dobio premještaj u ambasadu u Beču, i pjevačica je sa sinom ``primorana`` promijeniti adresu stanovanja. Istina, Elvira u posljednje vrijeme puno više vremena provodi u Sarajevu, kod roditelja, ali nakon završenih obaveza zaputi se u Beč.

``Zbog privatnih obaveza sada sam više u Sarajevu , iako često ``skoknem`` do Beča. Nije mi ništa novo, a ni teško što sam se opet morala preseliti. Sada mi je puno bolje što sam u Beču, jer sam za svega nekoliko sati u Sarajevu što nije bio slučaj sa Berlinom . Poznato je koliko vremena treba potrošiti na putovanje do Bosne ``- priča nam pjevačica.

Za razliku od ranije, u posljednje vrijeme se puno ne eksponira u medijima. ``Povukla je ručnu`` i to s razlogom.
 ``Pripremam jedan novi muzički projekat pa se zbog toga slabije pojavljujem u medijima. Ne treba ni u čemu pretjerivati. Za sada ne mogu ništa konkretno govoriti o čemu je riječ. `` - dodaje ona. 

Nastupila je kao gost na nedavno održanom solističkom koncertu Enesa Begovića.
 ``Sretna sam zbog Enesa što je koncert bio uspješan. Publika je bila odlična i mislim da je Enes i zaslužio što su ga svi podržali ``- iskrena je Elvira Rahić.

izvor:express