x

Emina Jahović opet ima dečka, još bogatijeg: Upoznala ga u istoj teretani gdje i bivšeg milionera - kakva slučajnost?

Emina Jahović raskinula je vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom pred sam kraj prošle godine, a sigurno ni sama nije slutila da će novog dečka Saliha Čečena upoznati u istoj teretani u kojoj se rodila ljubav između nje i njenog prethodnog ljubavnika!

Kako prenose turski mediji, srpska pjevačica već nekoliko mjeseci krije vezu sa mlađim sinom milionera Ibrahima Čečena, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Turskoj, a koji se u malo čemu razlikuje od njenog prethodnog dečka.


Osim što se Eminin bivši i sadašnji bave investicijama i turističkim ulaganjima, obojica su "teški" nekoliko miliona eura i obojica svakodnevno posjećuju teretanu. Kako su naveli turski mediji, Emina je za novog dečka rekla samo najbližima, ali joj kao bivšoj ženi najpoznatijeg turskog pjevača Mustafe Sandala nije pošlo za rukom da tajnu romansu dugo krije od javnosti.


Iako je vijest da je za manje od godinu dana smuvala dva milionera, sa kojima je druženje započela u teretani glavna tema turskih medija već danima, pjevačica se povodom nove ljubavi još uvijek nije oglasila.

Umjesto toga, ona se posvetila radu na novim pjesmama i spotovima, kojima će skrenuti pažnju sa svog privatnog života.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Srbija Danas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.