x

za sve krivi dejanovu porodicu

Emina Mujić o sihiru: Dragojevići su Dejanu i Dalili bacili magiju! Oni dobro znaju šta su unijeli u kuću!

Emina Mujić, Dalilina majka, osjeća se danima loše zbog svih nemilih scena koje se događaju između njene kćerke i Dejana Dragojevića. Kako Kurir Stars saznaje, Emina smatra da je Dejanova porodica kriva za sve i da su oni bacili crnu magiju, takozvani sihir, na njihovu kuću u Gornjem Šepku.

- Emina se povjerila prijateljima da su Dejanovi otac, majka i brat krivi za svu nesreću i sukobe koji se svakodnevno dešavaju između njene kćerke i zeta. Ona je ubijeđena da su oni bacili sihir na kuću u Šepku kako bi vratili Dejana i konačno ga razdvojili od Dalile. Sigurna je da je to njihovo maslo i da niko drugi nije dolazio tamo i bacao magiju, zbog čega je njen bivši muž Huso zvao hodžu, koji je kuću očistio od vradžbina - ispričao je Eminin prijatelj.

Inače, i sama Emina je u izjavi medijima potvrdila pisanje Kurira da su u kući u Šepku vršene vradžbine.


- Dejanova porodica je kriva za sve. Strašno je to što rade, a sve prebacuju na mene koja nemam veze ni sa čim od svega toga. Neka se boje Boga svi koji se bave crnom magijom, a za takve stvari postoje i dokazi. Oni dobro znaju šta su unijeli u Dalilinu i Dejanovu kuću kada su dolazili. Mene hoće da ocrne lažima, a Dejanu je neko konstantno govorio u Urgentnom centru da se ja oglašavam i govorim ružno o njemu. Ne mogu nikako da me spriječe da i dalje volim Dejana i Dalilu. Ogorčena sam, ljuta i bijesna - istakla je Mujićeva za Super TV.


Podsjetimo, Dalilin otac je prošlog ponedjeljka poslije molitve u džamiji u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom dijelu Bosne, otišao u kuću u kojoj su doskoro živjeli bračni partneri, o čemu je Kurir pisao.

I Dalila sumnja da su za haos i loše odnose s bivšim mužem Dejanom krivi članovi njegove porodice.


Naime, nakon haosa za doček srpske Nove godine, kada je njen bivši suprug sebi staklenom flašom razbio glavu u Bijeloj kući u Šimanovcima, Mujićeva je istakla da je ubijeđena da su Dragojevići uzeli njegovu krvavu odjeću koju je nosio prilikom incidenta kako bi na nju bacili crnu magiju. Do tog zaključka je došla kada joj je na pitanje gdje su mu krvave stvari sam Dejan rekao da je njegova porodica uzela krvavu odjeću iz Urgentnog centra i odnijela je sa sobom.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.