x

EMOTIVNA BALADA NA POČETKU 2018. GODINE: Kraljica sarajevskih derneka mnoge rasplakala novom pjesmom!

Nekrunisana kraljica sarajevskih derneka Ruža Efendić je u Novu 2018. godinu ušla sa novim projektom. Riječ je o novoj numeri koja nosi naziv ``Ništa više nemam``. Ona je zadužena da pravi najbolje zabave u Sarajevu, a kako se dobar glas daleko čuje, ne čudi što nastupa širom BiH i u dijaspori. Vokal koji je omiljeni mnogim poznatim ličnostima karakteriše svaku Ružinu pjesmu, a posebno one najzahtjevnije. Ruža jednostavno ``kida`` svojom emocijom, pa je u tom maniru, baladom zakoračila u Novu godinu. 

Ruža Efendić je prvi dan 2018. godine predstavila svoju novu pjesmu. Riječ je o emotivnoj baladi naziva ``Ništa više nemam``. Pjesma je rađena u Beogradu, a polovinom januara u planu je snimanje spota. 

 

Ruža polaže velike nade kada je u pitanju ova numera, što i ne čudi budući da su na istoj radila poznata imena. Sve je snimano u studiju MN Beograd, autor teksta je Steva Simeunović, dok je autor melodije i aranžmana Milorad Mića Nikolić. Harmoniku je odsvirao Aca Krsmanović, gitaru Pera Trumbetaš, back vokale je otpjevala Ksenija Milošević. Mix i editing je uradio Lazar Milić. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.