x

BH. DIJAMANT

Emotivna scena: Džeko u zagrljaju Galijanija

Galiani, koji i u Monzi obavlja ulogu prvog čovjeka kluba kao osoba od povjerenje vlasnika Silvija Berluskonija, oduvijek je silno želio dovesti Džeku


v

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko večerašnji meč protiv Monze započeo je na klupi, a to mu je donijelo mogućnost da se susretne sa šefom rivalskog kluba Adrianom Galianijem.

Galijani, koji i u Monzi obavlja ulogu prvog čovjeka kluba kao osoba od povjerenje vlasnika Silvija Berluskonija (Berlusconi), oduvijek je silno želio dovesti Edina Džeku dok je još bio na čelu Milana.

Ovaj iskusni nogometni strateg tokom nekoliko prijelaznih rokova, još dok je Džeko nosio dresove Volfsburga i Mančester sitija, pokušavao je dovesti Džeku u Milan, ali nikada nije uspio zbog finansijskih zahjtjeva tadašnjih Džekinih ekipa.

Galijani se Džeki obradovao kao nekome najbližem, a snimak srdačnog zagrljaja i toplog razgovora brzo je obišao Italiju i svijet.

Dvojac je kratko razgovarao, nakon čega su se zaputili svako na svoju stranu.

Nema dileme i nakon ovog snimka da ukoliko neko Galijanija pita zbog kojih igrača žali što ih nije mogao dovesti u karijeri, da bi jedan od odgovora bio i bh. dijamant.


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.