x

Emotivno veče na nastupu Muharema Serbezovskog u Pivnici HS! (GALERIJA)

U petak, 5. aprila u Pivnici HS je nastupio Muharem Serbezovski, jedan od najpoznatijih interpretatora narodne i romske muzike sa ovih prostora. Ovaj doajen regionalne muzičke scene iza sebe ima karijeru dužu od četiri decenije i impozantan broj objavljenih hitova.

Muharem Serbezovski je poznat po nastupima uživo za koje se skoro uvijek traži karta više. Tako je bilo i u Pivnici HS, a vjerni gosti ovog objekta su se istinski obradovali kada su čuli da upravo on gostuje u njihovom omiljenom objektu. Većina mjesta je rezervisana još danima ranije, a Muharem Serbezovski je emociju koja proizilazi kroz njegov glas prenio na goste Pivnice HS. 


Muharem Serbezovski je gostima Pivnice HS pružio čarobnu noć. Predivne pjesme i prepoznatljivi vokal su očarali sve prisutne. Uz Muharema su se vratila sjećanja na neka ranija vremena. Emocije su oživjele kod svih, neovisno o kojim starosnim dobima je riječ. Pivnica HS je ovim događajem pokupila još veće simpatije, a nema sumnje da će ovakvih dešavanja biti i ubuduće. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.