x

Energopetrol predstavio novu uslugu za vlasnike pasa! (GALERIJA)

Prateći potrebe i želje kupaca, predstavnici Energopetrola predstavili su novu uslugu samouslužne praonice za pse koja je danas svečano počela sa radom. Usluga se sastoji od sedam različitih programa koji omogućuju kompletan tretman za pranje kućnog ljubimca.

„Kao društveno odgovorna kompanija koja prati zahtjeve tržišta, Energopetrol svojim kupcima nastoji uvijek pružiti dodatnu vrijednost. Tako je i sa novom uslugom samouslužne praonice za pse, koja predstavlja prvu praonicu ovakve vrste u Bosni i Hercegovini. Uzimajući u obzir brz tempo i moderan način života, našim kupcima, vlasnicima pasa ovom uslugom želimo olakšati brigu o čistoći svojih ljubimaca. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati benefite nove usluge, te nam je zadovoljstvo da uz Class Plus goriva vrhunske kvalitete i ugodan ambijent našeg Fresh cornera, kupcima i na ovaj način ponudimo više”, izjavila je Marijana Rajić, Voditeljica Upravljanja kategorijama Holdine i Energopetrola.


Na svečanom otvorenju praonice “Šape i šamponi” posjetioci su imali priliku isprobati novu uslugu, te su prve reakcije vlasnika bile pozitivne. Praonica omogućuje odabir više vrsta pranja, te uključuje dezinfekciju kade, šampon, preparat protiv buha i krpelja, regenerator, ispiranje, sušenje, te prekid kupanja, ukoliko je to potrebno. Stroj za pranje je fleksibilan za korištenje za naznačenim jasnim uputstvom za upotrebu. Podloga je napravljena od materijala koji se ne kliže, a vrata kade se otvaraju, što je olakšica za one koji imaju velike pse.


U okviru događaja pet vlasnika pasa je nagrađeno Pedigree hranom za pse u saradnji sa kompanijom Ataco d.o.o., te je upriličeno druženje sa posjetiteljima i vlasnicima pasa u Fresh Corneru Energopetrol benzinske stanice Čengić Vila.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.