x

Enes Begović raspametio goste Hotela Holiday: Najveseliji ulazak u 2017. godinu!

Rezervacije za novogodišnju noć u jednom od najpopularnijih hotela u Sarajevu - Holiday planule se nevjerovatnom brzinom. Potražnja do mjesta u Hotelu Holiday za doček Nove godine je bila ogromna, što i ne čudi, uzmemo li u obzir da je tamo nastupao jedan od najpoznatijih bh. pjevača Enes Begović.

Hotel Holiday

Zmaja od Bosne 4

033 288 200

Zvijezda večeri Enes Begović je maksimalno ispoštovao goste, koji su predivnu salu Hotela Holiday ispunili do posljednjeg mjesta. Enes nije štedio glas, te energiju da najluđa novogodišnja noć ostane upamćena dugo vremena.

 

Nevjerovatna atmosfera koja je vladala prepričavati će se još dugo vremena, a jedan od boljih dočeka 2017. godine u Sarajevu je začinjen i vatrometom, koji je s krova Hotela Holiday obasjao cijelo Sarajevo. 

 

Gosti Hotela Holiday su bili itekako zadovoljni nezaboravnim novogodišnjim dočekom, čemu je doprinijela cjelokupna organizacija, koja je bila na zavidnom nivou. Enes Begović je opravdao titulu pjevača koji sprema najbolji štimung, stoga uživajte u galeriji koju smo spremili za vas.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.